SZIA InDaHouse Hungary önkéntes program

Rövid összefoglaló

A SZIA InDaHouse Hungary önkéntes program 2014 óta működik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, elsősorban Ináncson, Hernádszentandráson, Perén és Hernádbűdön. 

A programban jelenleg 90 gyerek és 80 önkéntes vesz részt. Elsősorban budapesti önkéntesek utaznak minden hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe és tartanak fejlesztő foglalkozásokat az ott élő gyerekeknek, 0-18 éves korig. A legkisebbekkel az otthonukban játszunk fejlesztő játékokat, az iskolásokkal a tanodánkban tanulunk. Foglalkozásaink személyre szabottak. Szeretnénk minél több gyereket bevonni a programunkba.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy sikeres, az élet különböző területeiről érkező felnőttek foglalkoznak a gyerekekkel, akik így megtanulnak bízni a máshonnan érkező önkéntesekben. A szociális kompetenciáik és az önbizalmuk sokat fejlődik ezáltal. Utóbbiak elengedhetetlenek az iskolai sikeresség, és a későbbi munkavállalás szempontjából egyaránt.

Olvassa el a teljes leírástTeljes leírás bezárása

Szerző:

Benkő Fruzsina

Intézménynév:

SZIA InDaHouse Hungary

Intézmény weboldala:

indahousehungary.wordpress.com

A korai iskolaelhagyás európai információs portálja a lehető legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. Amennyiben tovább használja az oldalt, elfogadja az sütik használatát. Kérjük, további információkért olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatunkat.